Zoek genomineerde:


… of zoek in gemeente:


genomineerde: 
Zorgcafe Dalfsen in Dalfsen

Het doel van het Zorgcafe was om te onderzoeken of er behoefte is aan een centraal punt waar de mantelzorgers, zorgvragers en de behoefte van mantelzorgers bijeen kunnen komen. Wij kunnen zeggen dat dat doel is behaald. Veel mantelzorgers, zorgvragers, zorgverleners en mensen die een zorgvraag hadden of informatie wilden,  hebben ons gevonden en wij hun. We hebben mensen een luisterend oor, gerichte activiteiten, thema’s, lotgenotencontact en ontspanning kunnen bieden en we hebben zo nodig mensen tips en advies kunnen geven waar ze terecht kunnen voor hulp.

Het Zorgcafé team zet zich, naast hun eigen (mantelzorg) taken, belangeloos in en met 100% inzet van een idee op papier een Zorgcafé hebben neergezet. Het ging niet altijd vanzelf. Een burgerinitiatief is nieuw in de samenleving en heeft nogal wat voeten in de aarde. Het heeft bloed, zweet, tranen, geduld en doorzettingsvermogen gekost maar hij staat er! 

Ik ben zo ontzettend trots op hun en op onze mantelzorgers en zorgvragers die het lef hadden om de (hoge) drempel over te stappen voor hulp, advies of info. Als team hebben jullie ervoor gezorgd dat mantelzorgers niet meer zelf het wiel hoeven uit te vinden, dat ze gehoord worden, dat er meer ontspannings- mogelijkheden zijn zodat ze de zorg langer vol kunnen houden en dat er en plek is waar ze welkom zijn ongeacht hoe ze zich voelen. Zorgcafé team jullie verdienen goud!

Vul het formulier online form in.

Reageer!Alle genomineerden uit deze gemeente: