Zoek genomineerde:


… of zoek in gemeente:


genomineerde: 
Resto vanHarte Zwolle in Zwolle

Het unieke van Resto VanHarte is dat het alle lagen van de bevolking met elkaar verbindt door tijdens een diner afwisselend informatieve activiteiten en amusement aan te bieden. Op deze avonden wordt er een betaalbaar (twee tarieven, afhankelijk van het inkomen) diner aangeboden, gekookt en geserveerd door vrijwilligers.

Naast deze taken vervullen vrijwilligers ook functies op het gebied van communicatie en het organiseren van activiteiten. In 2016 hebben bijna 4.400 vrijwilligers zich ingezet om van hun Resto een succes te maken. Soms een paar dagen en soms al jaren, maar altijd met de passie om de wereld om ons heen een stukje aangenamer te maken. Wij zien dat Resto VanHarte kan dienen als re-integratie naar de samenleving, voor zowel gasten als vrijwilligers. Doordat vrijwilligers bij Resto VanHarte Zwolle ervaren dat ze iets voor een ander kunnen betekenen, krijgen zij meer zelfrespect. Hierdoor durven zij weer actief deel te nemen aan de samenleving, bijvoorbeeld door te gaan solliciteren. Bij Resto VanHarte Zwolle biedt een platform voor het ontwikkelen en behouden van vriendschappen. Deze vriendschappen zijn blijvend onder andere door het tweewekelijkse contact bij Resto VanHarte Zwolle.

De ervaring leert dat informatieve avonden bijdragen aan het accepteren en ontvangen van hulp. Onze kracht is dat er ruimte is voor IEDEREEN.

Vul het formulier online form in.

Reageer!Alle genomineerden uit deze gemeente: