Zoek genomineerde:


… of zoek in gemeente:


genomineerde: 
Dierenambulance en Taxi Twente-West in Almelo

Stichting Dierenambulance & Taxi Twente-West is in maart 2016 door en voor vrijwilligers opgericht. Inmiddels zet deze zich in de ruimste zin van het woord in voor het dierenwelzijn. Zo kunnen mensen die tot de echt minima behoren een gratis zorgpas krijgen. Deze geeft 20% korting op de ritten met de dierenambulance en taxi alsmede bij onze dierenarts op het consult. Dit doen we in samenwerking met Almelo doe(t) mee en de Voedselbank Almelo.

Inmiddels hebben we onze diensten uitgebreid met een Dierenvoedselbank Almelo. Waar mensen met een minima inkomen wekelijks gratis voer voor hun huisdier kunnen halen, zolang de voorraad strekt. De Dierenvoedselbank is afhankelijk van dierenwinkels en dierenartsen die ons willen ondersteunen in het aanleveren van dierenvoedsel.

Tevens hebben we een ouderen pas voor mensen van 65+ deze mensen hebben ook de mogelijkheid om aanspraak te maken op de 20% kortingen net als bij de minima. Dierenambulance & Taxi Twente-West alsmede Dierenvoedselbank Almelo draait alleen op vrijwilligers . En is afhankelijk van giften en donatie's heeft geen subsidie van de gemeente Almelo.

Vul het formulier online form in.

Reageer!Alle genomineerden uit deze gemeente: