Zoek genomineerde:


… of zoek in gemeente:


genomineerde: 
De Zonnebloem, afdeling Steenwijk in Steenwijk

Als Afdeling Steenwijk van De Zonnebloem doen wij ons best om met weinig geld onze gasten (het gaat om chronisch zieken, gehandicapten en ouderen die vereenzamen) leuke en gezellig activiteiten te bezorgen.

Van de landelijke Zonnebloem krijgen we daar, door de nodige bezuinigingen, steeds minder geld voor. Via allerlei acties proberen we toch ons jaarprogramma jaar-in jaar-uit uit te voeren. Om dat te kunnen doen hebben we te maken met huren van zalen en gehandicaptenbussen. Voor ons wordt het steeds moeilijker gehoor te geven aan de wensen van onze gasten. Dat is jammer want ze hebben het zo bitter en brood nodig.

U zult begrijpen: dat er heel wat geld nodig is om ons programma uit te voeren. Links en rechts proberen we door wat acties en het aanschrijven van sponsoren wat extra geld binnen te halen, maar dat wordt ook steeds moeilijker. Instanties die wel wat voor ons zouden willen betekenen hebben zelf ook te maken met bezuinigingen etc. Daarom dit vurige pleidooi: bent u een mensen-mens en gunt u mensen met lichamelijk beperkingen en ook nog eens met een hele kleine beurs een lekker dagje-uit, dan kunnen wij u garanderen: u krijgt dankbaarheid in veelvoud!

Vul het formulier online form in.

Reageer!Alle genomineerden uit deze gemeente: